Juuret Tampereella

Ryhmämme jäsenet ovat Tampereen seudulta, Lahdesta ja Sastamalasta. Ryhmässämme on 8 jäsentä ja ohjaaja. Olemme esiintyneet kaikille avoimissa yleisöesityksissä sekä lukuisissa tilausesityksissä ympäri Suomea yli 15 vuoden ajan. Ryhmämme on perustettu vuonna 1997, ja olemme olleet kansainvälisen Tarinateatteriverkon (International Playback Theatre Network) jäsenryhmä vuodesta 2001 lähtien.Työksemme toimimme erilaisissa koulutuksen tai sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijatehtävissä. Lisäksi joukkoamme täydentää yksi teknisen alan ammattilainen. 

Esiinnymme säännöllisesti tilausesityksissä, jotka voivat olla keskenään hyvinkin erilaisia riippuen asiakkaan tarpeista, toiveista ja tavoitteista.

Tampereen Keskustori

Keskustorin suihkulähde

Avoimia esityksiä

Järjestämme silloin tällöin myös avoimia yleisöesityksiä, tavallisimmin Tampereella. Yleisöesityksistä ilmoittelemme mm. näillä sivuilla. Olemme osallistuneet pitkän historiamme aikana myös muutamiin hyväntekeväisyysesityksiin. Harjoittelemaan kokoonnumme noin kerran kuussa Tampereelle.


Koskimaisema illalla

Koskimaisema päivällä

Keskustorin Vanha kirkko

Uusia jäseniä

Ryhmämme on toistaiseksi suljettu, mutta otamme mukaan uusia jäseniä harvakseltaan. Uusilta jäseniltä edellytämme kokemusta tarinateatterin tekemisestä ja esiintymisestä.


>> Tarinateatteri Raakun tilausesitykset

>> Ota yhteyttä - Tilaa esitys

>> Tarinateatteri Raakun esite

>> Mitä on tarinateatteri

>> Etusivu