Ryhmän jäsenet

AILA

on yksi ryhmän perustajajäsenistä. Hän on ryhmän näyttelijä ja muusikko. Tarinateatterin ja leipätyönsä lisäksi Aila toimii aktiivisesti Naisten Pankissa ja Pirkanmaan Martoissa. Hän pyöräilee ja kuntoilee sekä reissaa lähellä ja kauempana. Kädentaito-harrastuksensa Aila on jalostanut käsityö-taiteen tutkinnoksi asti.

SEIJA

tuli mukaan vuonna 1997 eli hän on ryhmän alkuperäisjäsen. Seija on näyttelijä ja tarvittaessa muusikko sekä harjoitusleirien kokki. Tarinateatterin ja työn lisäksi Seijan elämässä on perhe, mökki ja lapsenlapset. Hän on Mannerheimin Lastensuojeluliiton aktiivijäsen ja näyttelee myös forum-teatteriryhmä Hovin Narreissa.

MIKA

oli perustamassa vuonna 1994 Lahden Tarinateatteria.Raakun muusikkona Mika aloitti vuonna 2000. Mikan koti ja perhe ovat Lahdessa. Raakku ja opiskelu ovat Tampereella eli valtatie 12 on tuttuakin tutumpi. Mika on intohimoinen musiikin ja joogan ystävä. Puusepän ammatti on enää rakas harrastus. Leipätyö löytynee muualta...vaan eihän sitä koskaan tiedä...

OUTI

tuli ryhmään kokeneena tekijänä vuonna 2009. Hän on näyttelijä ja muusikko.

Outin koti ja päivätyö ovat Sastamalassa. Outi on monipuolinen kulttuuri-ihminen, jonka elämään kuuluu yhtä hyvin näyttämöilmaisua ja musiikkia kuin hengellisyyttä ja kirjallisuuttakin. Outi osaa myös ottaa ren-nosti ja muistuttaa että sohvalla löhöily silloin tällöin on erittäin JEES.

KAIJA

on ollut mukana vuodesta 1997 eli alusta alkaen.

Kaijan vapaa-aika kuluu kotona hissutellen ja vanhaa hirsitaloa ylläpitäen ellei meneillään ole remontti. Kesäisin hän toteuttaa itseään puutarhatöissä, metsäkävelyllä, rokkifestareilla tai citykahvilassa. Talvella, kun pihaa ei pääse tonkimaan, korvaa akvaarion hoito tarpeen olla osana vihreää systeemiä.

OHJAAJA - TAINA

aloitti Raakun ohjaajana vuonna 2009.

Tainan tarinateatterihistoria on vaikuttava; Aurajoen Tarinateatteri, Tampereen Tarina-teatteri, tarinateatteriryhmä Wild sekä lukuisat projektit ja koulutuksel- liset ryhmät.Tarinateatteriohjaajaksi Taina on valmistunut vuonna 1997. Hän on monipuolinen ja poikkitieteellinen kouluttaja ja ohjaaja, joka kouluttautuu ja kehittää itseään jatkuvasti.

KILLI

on Tarinateatteri Sammon kasvatti ja liittynyt Raakkuun kokeneena näyttelijänä, tavaramerkkinään vahva fyysinen ilmaisu.

Killi on poikkitieteellinen, raja-aitoja kaatava tyyppi, joka surffaa suvereenisti akateemisen maailman ja lannan luonnin välillä. Ja kaiken keskiössä on luonto. Killi elää perheensä ja eläintensä kanssa maalla, osana luontoa...Luonto on paitsi työ, myös elämäntapa.

ANNU

on liittynyt ryhmään kokeneena tekijänä vuonna 2015 Tarinateatteri Sammosta. Annu on professioonaali- nen tekijä, jolla on taus-tallaan tarinateatteri-ohjaajan opinnot.

Annu on elämää syväluotaavasti tutkiva, itseään haastava, monipuolinen pohdiskelija, kädentaitaja ja kahden alle kouluikäisen lapsen äiti. Lavalla Annu päästää luovuutensa irti laulaen ja liikkuen.

ARI

on liittynyt ryhmään vuonna 2015 näyttelijäksi ja muusikoksi. Arin taustalta löytyy psykodraamaohjaajan opinnot sekä musiikkiharrastus äänimaljojen parissa.

Arin aikataulut pysyvät täyteen buukattuina. Perhe-elämän lisäksi Ari pyörittää omaa yritystä, reissaa maailmalla, vuorikiipeilee, tekee psykodraamaa ja seuraa juniorin harrastamista ympäri Suomea.

KIKKA

on alkuperäisjäsen, ja ollut mukana vuodesta 1997 alkaen. Kikka on monipuolinen näyttelijä, joka arvostaa vahvaa vuorovaikutusta. Kikka näyttelee myös Hovin Narrit -ryhmässä, joka on ammatillisten opettajien forum-teatteriryhmä. Ilmaisu- ja liikuntaharrastusten, perheen,mökkielämän ja päivätyön lisäksi Kikan elämän ehdot-tomassa keskipis-teessä ovat lapsenlapset

HESE

on aloittanut Tarinateatteri Sammossa vuonna 2001. Tarinateatteri Raakkuun Hese tuli vuonna 2009. Hese on Tarinateatteri Raakku ry:n puheenjohtaja. Tarinateatterin lisäksi Hese kehittää ilmaisutaitoaan harrastamalla klovneriaa. Elämään kuuluvat lisäksi vaimo, työ, aikuiset lapset ja ystävät. Hese myös juoksee - paljon, lujaa ja intohimoisesti.

ULLA

liittyi ryhmään vuonna 2009, jo kokeneena ja kouluttautuneena tarinateatterin tekijänä. Ulla liputtaa kaikenlaisen selkeyden puolesta. Ehkä juuri siksi hänen vastuullaan ovat ryhmän esitteet ja kirjallinen materiaali. 

Ullan elämän keskiössä on lapset, perhe, työ sekä monipuoliset liikuntaharrastukset yhdessä ja erikseen puolison ja lasten kanssa.