Ryhmän jäsenet

OUTI

tuli ryhmään kokeneena tekijänä vuonna 2009. Hän on näyttelijä ja muusikko.Outin koti ja päivätyö ovat Sastamalassa. Outi on monipuolinen kulttuuri-ihminen, jonka elämään kuuluu yhtä hyvin näyttämöilmaisua ja musiikkia kuin hengellisyyttä ja kirjallisuuttakin. Outi osaa myös ottaa ren-nosti ja muistuttaa että sohvalla löhöily silloin tällöin on erittäin JEES.

SEIJA

tuli mukaan vuonna 1997 eli hän on ryhmän alkuperäisjäsen. Seija on näyttelijä ja tarvittaessa muusikko sekä harjoitusleirien kokki. Tarinateatterin ja työn lisäksi Seijan elämässä on perhe, mökki ja lapsenlapset.

Hän on Mannerheimin Lastensuojeluliiton aktiivijäsen ja näyttelee myös forum-teatteriryhmä Hovin Narreissa.

AILA

on yksi ryhmän perustajajäsenistä. Hän on ryhmän näyttelijä ja muusikko. Tarinateatterin ja leipätyönsä lisäksi Aila toimii aktiivisesti Naisten Pankissa ja Pirkanmaan Martoissa.

Hän pyöräilee ja kuntoilee sekä reissaa lähellä ja kauempana. Kädentaito-harrastuksensa Aila on jalostanut käsityö-taiteen tutkinnoksi asti.

KILLI

on Tarinateatteri Sammon kasvatti ja liittynyt Raakkuun kokeneena näyttelijänä, tavaramerkkinään vahva fyysinen ilmaisu.

Killi on poikkitieteellinen, raja-aitoja kaatava tyyppi, joka surffaa suvereenisti akateemisen maailman ja lannan luonnin välillä. Ja kaiken keskiössä on luonto. Killi elää perheensä ja eläintensä kanssa maalla, osana luontoa...Luonto on paitsi työ, myös elämäntapa.

ANNU

on liittynyt ryhmään kokeneena tekijänä vuonna 2015 Tarinateatteri Sammosta. Annu on professioonaali- nen tekijä, jolla on taus-tallaan tarinateatteri-ohjaajan opinnot.

Annu on elämää syväluotaavasti tutkiva, itseään haastava, monipuolinen pohdiskelija, kädentaitaja ja kahden alle kouluikäisen lapsen äiti. Lavalla Annu päästää luovuutensa irti laulaen ja liikkuen.


ULLA

liittyi ryhmään vuonna 2009, jo kokeneena ja kouluttautuneena tarinateatterin tekijänä. Ulla liputtaa kaikenlaisen selkeyden puolesta. Ehkä juuri siksi hänen vastuullaan ovat ryhmän esitteet ja kirjallinen materiaali. Ullan elämän keskiössä on lapset, perhe, työ sekä monipuoliset liikuntaharrastukset yhdessä ja erikseen puolison ja lasten kanssa.

KIKKA

on alkuperäisjäsen, ja ollut mukana vuodesta 1997 alkaen. Kikka on monipuolinen näyttelijä, joka arvostaa vahvaa vuorovaikutusta. Kikka näyttelee myös Hovin Narrit -ryhmässä, joka on ammatillisten opettajien forum-teatteriryhmä. Ilmaisu- ja liikuntaharrastusten, perheen,mökkielämän ja päivätyön lisäksi Kikan elämän ehdottomassa keskipisteessä ovat lapsenlapset.

ANNE

on liittynyt ryhmään syksyllä 2018. Anne on monella tavalla luova ja ilmaisuvoimainen persoona. Improteatterin ja näyttelemisen lisäksi Anne kirjoittaa ja myös julkaisee tekstejään.

KATJA

on liittynyt ryhmään syksyllä 2018. Katjalle tärkeitä luovuuden lähteitä näyttelemisen lisäksi ovat luonto ja lapset.

HESE

on aloittanut Tarinateatteri Sammossa vuonna 2001. Tarinateatteri Raakkuun Hese tuli vuonna 2009. Hese on Tarinateatteri Raakku ry:n puheenjohtaja. Tarinateatterin lisäksi Hese kehittää ilmaisutaitoaan harrastamalla klovneriaa. Elämään kuuluvat lisäksi vaimo, työ, aikuiset lapset ja ystävät. Hese myös juoksee - paljon, lujaa ja intohimoisesti.

TANJA

on aloittanut ryhmän ohjaajana syksyllä 2018. Tanja on teatterin, näyttelemisen ja ohjaamisen moniammattilainen. Tanjalla on pitkä näyttelijätyön tausta sekä tarinateatteriohjaajan koulutus. Tanjaa kiinnostaa erityisesti ryhmän demokraattisen toimintakulttuurin kehittäminen, jolloin näyttelijöiden panos ryhmän kehittämisessä ja päätöksenteossa korostuvat. Ryhmän kehittyminen näyttelijäntyössä, ilmaisussa, improvisaatiossa ja tarinateatterin tekniikoissa on Tanjan ohjaajan työn keskiössä. Tanja on rohkeasti kokeilunhaluinen... ja toisinaan myös vähän hulvaton heittäytyjä...